Оцінка професійного робота-пилососа Neatsvor X520: підходить для шерсті домашніх тварин

 Якщо ви шукаєте робота-пилосос, ви можете почистити та витерти підлогу. Робот-пилосос NETSVOR X520 є одним із роботів з усіма цими якостями.


Нещодавно оновлений утримуючий робот NETSVOR X520 має технологію лазерної проекції та відсмоктування. Він має багато цікавих функцій, таких як точні датчики та автоматична зарядка.

прокласти.
Neatsvor X520
Це пилозбірник
2х2 бічна щітка.
Це зарядна база.
Резервуар для води
Будь ласка, протріть тканину
Щітка для чищення
Інструкції та процедури

дизайн
Він добре виготовлений і має міцну та компактну конструкцію, що підходить для розміщення під диваном або журнальним столиком.


як користуватись

Потужність всмоктування та якість очищення.

Аналіз роботи-пилососа Neatsvor X520 враховує пил і чистоту. Це рух очищення та очищення 4-в-1. Завдяки двом незалежним резервуарам для води та пилозбірникам він має більшу місткість, ніж інші моделі-конкуренти.

Робот Neatsvor X520 має потужну потужність всмоктування 6000 Па. Завдяки 3 рівням всмоктування, він може видаляти дрібні липкі частинки з усіх типів підлог.

Контейнер для сміття має місткість 600 мл і може очищати до 200 м2 поверхні за раз, тоді як Smart Water має місткість 350 мл і може очищати до 120 м2 за раз.

За допомогою системи Nswitch робот може легко переміщатися з резервуара для води до відро для сміття не тільки для прибирання, а й для очищення та витирання пилу, сміття та сміття на витяжній підлозі.

Пилосос Neatsvor X520 — це повністю автоматичний пилосос. Функція розумного підключення дозволяє підключити пилосос до Alexa, Google Home або інших віртуальних помічників. Через розумне з’єднання ви можете керувати роботом голосом та вказувати йому почати прибирання.


Термін служби батареї.
Міцна батарея є одним із тестів роботи вакуумного робота Neatsvor X520.
З акумулятором ємністю 5200 мАг він може очистити поверхню до 200 квадратних метрів, а потужність всмоктування визначає сито. Наприклад, він може працювати безперервно протягом 150 хвилин при нормальній потужності, а при максимальному всмоктуванні NETSVOR X520 може очистити близько 70 квадратних метрів поверхні.


Ціни та запобіжні заходи.
Коротше кажучи, з появою смартфонів і потенціалом для доступних переговорів по волоконно-оптичному кабелю домашня автоматизація вступає в золотий вік. Наприклад, прогрес у роботів-пилососах щодня надає нові функції.

Якщо ви шукаєте роботів останнього покоління, навігація повинна бути лазерною і забезпечувати функції очищення та очищення.

Comments

Popular posts from this blog

Top 9 Best Dog Toys

Cigar Accessories Integrating History, Culture and Individualization

The eternal presentation of the beauty of nature