Neatsvor X600 recenzie robot aspirator: altruistul

 Anul acesta am avut norocul să analizăm mai multe dispozitive de la mărci din China care nu sunt foarte cunoscute în țara noastră. Nu este vorba de sarcasm aici, s-au descurcat foarte bine și pot fi recomandate ca o alternativă puțin mai accesibilă la mărcile cunoscute. Această recenzie se va concentra pe un aspirator robot.

 

Spre deosebire de dispozitivele anterioare analizate, aspiratorul robot Neatsvor poate fi cumpărat liber pe piețele ucrainene și pe site-ul producătorului. Da, site-ul web al companiei nu are o localizare ucraineană, dar prețurile sunt în grivne, cu opțiuni de plată și livrare. În prezent, compania are cinci modele de aspiratoare robotizate. Mai jos vom vorbi despre modelul de mijloc din gamă - Neatsvor X600.

 

Design

 

Robot aspirator Neatsvor X600

Toți roboții Neatsvor sunt niște clătite rotunde de o duzină de centimetri înălțime. În funcție de model, acestea pot avea un sistem radar în partea superioară, găzduit într-un cilindru cu textură concentrică. În rest, designul se remarcă printr-un plan superior mare și lucios, bare de protecție negru mat și mici panouri lucioase pe părțile laterale ale caroseriei. Trei dintre cele cinci modele ale companiei sunt de culoare neagră, unul de culoare gri închis, iar nava amiral, cu ejector automat de praf, de culoare albă.

 

Robotul nostru aspirator Neatsvor X600 este pur și simplu negru și probabil că din primele imagini ați putut vedea deja întregul mediu al camerei în care a fost testat. Acesta este probabil singurul său dezavantaj. Amprentele și praful îi vor distruge aspectul. Pe de altă parte, este o motivație bună pentru a-l păstra curat și a-l curăța în mod regulat.

 

La baza robotului se află tot ce aveți nevoie pentru a curăța. Două perii care mătură praful și resturile de sub caroserie în timp ce aceasta se mișcă. O rolă cu perii de cauciuc și perii de scame care "mătură" efectiv tot ce se găsește în robot. Un container în care se depozitează și apoi se îndepărtează tot ce se colectează.

 

Pentru încărcare, există două plăcuțe de încărcare în partea din față a bazei. Robotul aspirator folosește două roți mari pe părțile laterale pentru a se deplasa, cu posibilitatea de a modifica garda la sol. Acestea îi permit să treacă peste praguri și obstacole cu o înălțime de aproximativ zece milimetri. O altă roată se rotește liber în față, între plăcuțele de contact. Per total, designul său este unul cel puțin clasic.

 

X600 are puține butoane. Pe partea laterală se află un buton de alimentare și un slot dublu pentru încărcător. Pe panoul superior se află un buton dublu de pornire, același buton fiind responsabil pentru activarea conexiunii la rețeaua electrică. A doua parte a butonului este responsabilă pentru trimiterea robotului la încărcare. LED-ul de conectare Wi-Fi se află lângă acesta.

 

Toate acțiunile butoanelor sunt efectuate prin apăsarea dublă a butonului, care, de exemplu, oprește robotul în timp ce se mișcă. Toate acțiunile robotului sunt însoțite de o voce din off. Pornirea, oprirea, căutarea rețelei, aspirarea obiectelor străine - toate sunt comentate de o voce feminină în cinci limbi la alegere. Aplicarea setărilor de funcționare din aplicație poate fi însoțită și de un semnal sonor. În general, totul este discret și intuitiv. Sunetul poate fi dezactivat complet sau poate fi reglat în volum.

 

Pentru încărcare, se folosește o stație de andocare, clasică prin formă și aspect. De asemenea, cu un finisaj lucios, LED de funcționare în partea de sus și conexiune pentru cablul de alimentare în lateral. Nu există deschideri sau urechi pentru a ascunde cablul, așa că merită să aveți grijă ca robotul aspirator să nu-și mestece propria încărcare în timp ce este parcat. Stația de andocare are picioare cauciucate, dar se poate mișca sub presiunea aspiratorului robot. Acesta trebuie să fie instalat cât mai stabil posibil și să asigure un metru de spațiu în jurul său pentru ca robotul să poată manevra.

 

Din punct de vedere funcțional, Neatsvor X600 este foarte bine echipat. Acesta poate ridica exclusiv praful sau poate face și curățare umedă. În acest scop, sunt incluse două containere diferite.

 

Un container pentru murdărie uscată, deja instalat în aspirator, al doilea, are un rezervor pentru apă, care este impregnat aici instalat microfibră. Containerul este echipat cu senzori și o pompă de apă, astfel încât gradul de umezeală poate fi ajustat. Nivelul apei este, de asemenea, monitorizat, iar robotul va semnala când trebuie să fie reumplut. Pentru curățarea umedă, producătorul recomandă să se curețe numai pe suprafețele dure și să nu se lase aspiratorul să ude covoarele și patinele. Trebuie remarcat faptul că, de fapt, eliberarea robotului hoover cu curățare umedă pe covoare nu este bună nu numai pentru suprafața gramada, dar, de asemenea, pentru cârpă în sine, care se va agăța în mod inutil de suprafață.

 

Dintre consumabile, robotul are un filtru de aer într-un recipient uscat (este inclusă o piesă de schimb), două perii cu care aspiratorul mătură (în cutie se mai găsesc încă două bucăți), o cârpă pentru curățarea umedă (există și o a doua piesă de schimb) și o rolă, a cărei versiune de schimb, nu mai este disponibilă. Împreună cu aspiratorul vine o racletă cu un cuțit încorporat pentru curățarea rolelor de părul încolăcit.

 

Robotul aspirator X600 este proiectat pentru o suprafață de 120-150 m², ceea ce ar putea fi echivalentul unui apartament cu două sau trei camere. Producătorul spune că, dacă bateria se termină înainte ca întreaga zonă să fie curățată, robotul se va întoarce pentru a se reîncărca și apoi va continua de unde a fost ultima dată.

Comments

Popular posts from this blog

Top 9 Best Dog Toys

Cigar Accessories Integrating History, Culture and Individualization

The eternal presentation of the beauty of nature